View Single Post
Staro 23.12.2007., 16:43   #10
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Zbog takvih ko ti Iggy se stvaraju kolone po Zagrebu

Sta kad te netko ogrebe na zelenom valu ostanes u udarnom polozaju i zatvorsi dve trake da se vidi kako te lupio?

Jer isto tako kako ti kazes da je E.I. nista, tako je opet nista ako pomaknes aute, jer se nemoze napraviti rekonstrukcija nego samo usmenom predajom od sudionika nezgode...

ma daj...

Nemojte pricat gluposti. Ja sam ljetos puknuo lika na izlazu iz parkinga obojca smo izlazili na guzicu van i bili jedan drugom u mrtvom kutu sudarili se nasret ceste. Steta je bila onako smijesna. Ja nisam imao ni ogrebotinu, a on je imao izbijenu maglenku i crticu na odbojniku. Nabavili izvjesce, doso nam moj stari ispuniti. Ja sam bio kriv jer sam presao za 10cm na njegovu stranu i bok. Dosli drugi dan tamo popili kavu dok su ovi u eurohercu slozili rekonstrukciju i doma.

A da smo murju zvali cekali bi 10 sati i to pitanje ako bi dosli, radili scenu tamo i neznam sto sve ne.

Vani je, a nadam se da ce i tu, uvedena zgodna sema sa kuponima. Puknes nekog, das mu kupon od svog osiguranja i samo odes. Nista te nitko ne pita. Kolko kupona vratis kad plačas osiguranje tolko ti naraste premija. Murja NE dolazi ako nema ozljedenih. Ako se nezna ko je kriv zoves svog agenta u osiguravajucoj kuci.

idiote koji zovu murju zbog crtice na stosdenferu treba kaznjavat. Uvest zakon kojim se kaznjava bezpotrebno zvanje murje. Tako je to vani. 2. put nazovi bez potrebe i opaca 100€ ode. A ne tu da mi ko moj ludi susjed zove murju jer sam zalupio vratima kad sam isao pišat.
Fleks je offline   Reply With Quote