Tema: CRT TV?
View Single Post
Staro 23.12.2007., 15:48   #33
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor Baka Pregled postova
@Imagine.. citiram: a ti patiš za CRT telkom u dobu nadolazečih plazmi i lcdeva / želiš uhvatit nekakvi model na zalasku / na nečijem skladištu u nekom kutu...

tocno tako...jer za 3-4k mogu imati kvalitetan tv, ma i manje.
koliko ti god možda bilo čudno za shvatit ne trzam na lcdeve ni plazme te nisam obračao pozornost na razvitak te tehnologije / pa zbog toga ne znam koliko su loši i koliko ih neka dosta jeftinija CRT telka 'pere'. CRT uzimam 'pod normalno' a gorespomenuto i rasprave te prepucavanja oko toga mislim ostavit onima koji se kuže....
ovde se hvatam jedne druge stvari....

Citiraj:
I nije me bed kad mi netko dode dome i kaze gle on ima CRT...
Pa zašto bi ti uopče bio bed?...mislim jel si kupio to za sebe ili da se možeš pohvalit nekom....

iako nevezano uz to ,što bilo da bilo kupljeno vidim da je važniji razlog za kupovinu ovo drugo pošto još nisam imao prilike pročitat ništa negativno o tom modelu telke od ikog. A ono što se da pročitat se obično svodi na "telka je fenomenalna za tu lovu"
a to me pomalo ljuti jer nema plodnijeg tla za krivu kupovinu.

Ne odgovaram ja tebe od crt tevea nego ne kužim da želiš nešto hupit samo zbog rječimi hvale bez imalo sumlje?
Dobro, nisam protiv preporuka jer nekako moraš dobit hint za nešto na što vrijedi obratit pozornost no nepojmljivo mi je da taj hint znači sigurna kupovina i da nema nikog tko bi rekao 'pogledaosam telku i nije mi se svidilo to i to pa je nisam kupio /ipak hvala ljudi na hintu"

shvačaš ?

Citiraj:
....stari ti nisi u toku zivimo u doba plazmi i lcdeva. Ma da..plazma!? sta je to!?
ne živimo....?
sory ali prateči ovaj topik i tvoju potragu za tim modelom ja nisam baš stekao dojam da imaš priliku ušetat bilo gdje kupit taj CRT dok plazme ili lcdeve imaš na svakom koraku.....