Tema: CRT TV?
View Single Post
Staro 23.12.2007., 15:41   #32
stuc
Banned

stuc's Avatar

Datum registracije: May 2005
Citiraj:
Autor Imagine Pregled postova
filips 9551 ? Zašto syss?
A zašto ne ?? MISLIM.., ako oni trkeljaju neargumentirane gluposti onda to isto i ti radiš jer nisi naveo nikakav kompetentan argument osim zajedljivosti ?!

Šta imaš doma neku plazmu/lcd pa te užasava pomisao da bi netko kupio CRT ?

Činjenice su sljedeće, negdje prije sam u emezeti gledao preko 30-tak televizora, što plazmi, crta i lcd-a i svi su bili spojeni preko onih njihovih splitera.

Šugavi kvadro od 72cm ima bolju sliku od bilo kojeg lcd-a ili plazme ako govorimo o HTV-1,2 i ostalim televizijama što analogno emitiraju. Slika je oštrija, bolji kontrast... sve te plazme i lcd-i mi imaju sliku u nekakvom filingu kao kad gledam na crt-u neki dvd preko AV-a. Čisto ali neživo.

Istina bog da sam maltene sjeo na dupe kad sam vidio HD SkySport na plazmi i lcd-u ali koliko ljudi gleda HDTV ?

Pa 90% ljudi još uvjek gleda analogno a tu se može i kablovska pridodat.

HTV i ostale analogne televizije šalju signal 720x540 ako se ne varam i sve te plazme i lcd-i sa rezom 14xx X 7xx i većom jednostavno ne mogu tu sliku prikazat jasno, raster je uvjek prisutan kao i zamućenost. Ako primjerice na bilo kojem LCD monitoru od kompa stavite sliku sa tv kartice u fullscrean, da izvinete - usrana je ! Tko ima CRT monitor neka stavi rezu 800x600 i sliku u fullscrean - majka od slike, pa čak i na 1024x768. No to su monitori za komp, plazmi ili lcd-u nemreš mjenjat rezu !!

Ako će se gledati isključivo TV ili bar većinu vremena onda je CRT TV bolji izbor, pa čak i ako se naši programi prate putem satelita nije to ono pravo jer eto samo HDTV slika mi ostavlja dojam kako to može biti fantastično za gledat.
stuc je offline   Reply With Quote