@Imagine.. citiram: a ti patiš za CRT telkom u dobu nadolazečih plazmi i lcdeva / želiš uhvatit nekakvi model na zalasku / na nečijem skladištu u nekom kutu...
tocno tako...jer za 3-4k mogu imati kvalitetan tv, ma i manje. I nije me bed kad mi netko dode dome i kaze gle on ima CRT... stari ti nisi u toku zivimo u doba plazmi i lcdeva. Ma da..plazma!? sta je to!? pitam
A danas vecina ekipe jedva nagreca 8,9,10k pa kupuje plazme i lcd. I to ogrmomnih dijagonala...s izgovorom kao kad vec kupujem i dajem 10k nek bude veca dijagonala. I prica mi kupio sam kupio vrhunsku telku. A slika...bolje da ti ne pricam. Kao da gledas film u kinu iz prvog reda. Ne zbog velike dijagonale i male udaljenosti od TVa nego generalno lose slike. Ma daj LOL (vidio svojim okicama

)
E doce red i na plazmu i lcd... da sad imam para i kupujem plazmu ili lcd za neki 32" il 37" minimum minimuma 10k. A zelja je 42" a ok 42ka je 15-20k pa i vise. Zato mislim da je CRT za sada za mene vise nego solidno rijesenje. Sve drugo je kupljena godisnja karta za kino Kustošija...prvi red, sredina!
Moje misljenje