Tema: CRT TV?
View Single Post
Staro 22.12.2007., 23:50   #29
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Cool

Čitanje prvog posta iz ovog topika mi dovelo do ovde gdje mi se neke stvari čine zanimljivim za komentirat...

Citiraj:
Autor syss Pregled postova
makar da sad kupujem novi tv i k tome crt, definitivno bi išao na 9551 philips.
filips 9551 ? Zašto syss?

Citiraj:
2 frenda ga imaju i oba su ga nahvalila dosta (imaš fino hdmi i progressive sliku pa si ziher za ubuduće)... čitao malo recenzija, svi sretni i zadovoljni.

što si to/gdje čitao ?

inače LOL na ta 2 frenda i hvaljenje jer je jedan od meni neshvatljivih fenomena ta ljudska nesposobnost da kažu nešto nešto negativno o onom što imaju.
...Mislim da to malo spada u psihologiju pošto bi takva nekakva radnja ujedno i značila priznanje samom sebi da je netko dao novac / kupio nešto s čime i nije zadovoljan kao što je mislio da če bit.
A to se valjda čini toliko strašno ljudima.

A ja ne shvačam zašto.... jer nema savršene stvari na svijetu pa se večina toga svodi na kompromise...i kao šta s jedne strane stoje jedne mane,s druge stoje drugačije a na ljudima je izbor...

uglavnom ja smatram da bi puno više koristi za sve da nije te spomenute nesposobnosti jer dojam koji ja dobijem iz nekakve recenzije ili nečijeg hvaljenja nečega nije ni blizu važnosti dojma kojeg dobijem na račun nečijeg iskustva iz prve ruke koji se drži negativnih stvari

Citiraj:
ali i vrijedi iskreno... pojedeš bilo koji lcd i za 5 x veće pare (ako pričamo o sd signalu), .....
hehe syss

Citiraj:
Autor Baka Pregled postova
ma gledao sam sve te crt telke i uglavnom su tu oko 2500kn do 3k...a sad odijednom 4ka

nema govora taj Philips je ...pravi prijedlog.

a koga si ti to slušao? kakve recenzije čitao ?

ili jednostavno radiš prosudbu kvalitete po cjenovnom raskoraku široko dostupnih modela?

Citiraj:
pozz...

Konacno kad sam se odlucio da uzmem Philipsa...da se izblejim 4000kn za crt... i nema.

Filips 9551 ,
legenda od telke,
posljednji model koji su napravili dok su još znali radit telke,
ma svako domačinstvo bi trebalo imat po jednu.
a svi koji ga nemaju mogu samo plakat jer im inače nema smisla gledat tv.

Citiraj:
I to 2 tijedna ga nema...al uvijek tak popusim.
I sad neznam...imas kakav prijedlog syss. thx

p.s. ima ga u drugoj trgovini...al 4781kn http://www.electrosil.hr/?p=products...ips-32-PW-9551

Cijena...vidim da se spominju neke cifre od okruglo 4k kn...a bile su i više od 5 k kn ....
Prije nekih 5 god sam za CD pržu dao nekih mislim 450 kn a gle sad....
ne samo šta su dosta jeftinije tko bi uopče kupio CD pržilicu ? u dobu dvd prža

Citiraj:
zvao sam ih...nemaju ih u Zagrebu na skladistu. Samo u Rijeci i Splitu. Jbg.
a ti patiš za CRT telkom u dobu nadolazečih plazmi i lcdeva / želiš uhvatit nekakvi model na zalasku / na nečijem skladištu u nekom kutu...

Ne želim da se shvati krivo ovo moje prekenjavanje jer me ne smeta toliko spominjanje tog tevea koliko je to zbog / na temelju 'čuo pa širim dalje" što ne mogu shvatit jer očekujem da netko kupi teve jer je vidio sliku koja mu se svidila .....a ovde nisam dobio taj dojam. No dobio sam dojam opčenite strke/potrage gdje još toga ima a ako nema onda tuga, jad i čemer....