View Single Post
Staro 22.12.2007., 17:05   #7
Vjeko
V.I.P. član
Moj komp

Vjeko's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor J@nos_Herc Pregled postova
napajanje sam uspio složiti! , jedino mi je ostala plava žica od radija...mislim da je to napajanje za antenu, jel to mora nužno biti spojeno ili ne? ako da, gdje da ga spojim?
ne treba ako antena nema motorić za izvlačenje.

Citiraj:
Autor J@nos_Herc Pregled postova
sada me još zanima kako da ispitam koje mi je koji zvučnik???
znači koji mi je prednji lijevi, desni... i kako da znam koja je žica + a koja - ...od zvučnika?
jel bi se to moglo kak ispitati bez da vadaim zvučnike iz vrata jer je to malo komplicirano...
hvala
teško bez rastavljanja...šta je toliki problem? samo čupaj. na zvučniku imaš dva (pretpostavljam) konektora, jedan široki a jedan kratki. široki je plus i a kabel ima crtu duž plus žice. pogledaj kod zvučnika boju žice i nadji je kod radija i pusti nešto da svira i spajaj na izlaz iz zvučnika na živo i tako redom.
sad sam ja to spetljo

EDIT: sad sam vidio tvoju sliku, vidim da su ti kabeli od zvucnika svi fino poslagani, nemoraš rastavljat vrata da dodješ do zvučnika nego ovako, uzmi konektor sa kablovima od zvučnika i presjeci recimo sa skroz ljeve strane gornju i doljnju žicu. to ti je od jednog zvučnika plus i minus. plus je žica koja ima crtu. upali radio i spoji na njega da čuješ od kojeg si zvučnika uzeo "paricu" i tako redom... shvatit ćeš
Vjeko je offline   Reply With Quote