Citiraj:
Autor J@nos_Herc
napajanje sam uspio složiti! , jedino mi je ostala plava žica od radija...mislim da je to napajanje za antenu, jel to mora nužno biti spojeno ili ne? ako da, gdje da ga spojim?
|
ne treba ako antena nema motorić za izvlačenje.
Citiraj:
Autor J@nos_Herc
sada me još zanima kako da ispitam koje mi je koji zvučnik???
znači koji mi je prednji lijevi, desni... i kako da znam koja je žica + a koja - ...od zvučnika?
jel bi se to moglo kak ispitati bez da vadaim zvučnike iz vrata jer je to malo komplicirano...
hvala
|
teško bez rastavljanja...šta je toliki problem? samo čupaj. na zvučniku imaš dva (pretpostavljam) konektora, jedan široki a jedan kratki. široki je plus i a kabel ima crtu duž plus žice. pogledaj kod zvučnika boju žice i nadji je kod radija i pusti nešto da svira i spajaj na izlaz iz zvučnika na živo i tako redom.
sad sam ja to spetljo
EDIT: sad sam vidio tvoju sliku, vidim da su ti kabeli od zvucnika svi fino poslagani, nemoraš rastavljat vrata da dodješ do zvučnika nego ovako, uzmi konektor sa kablovima od zvučnika i presjeci recimo sa skroz ljeve strane gornju i doljnju žicu. to ti je od jednog zvučnika plus i minus. plus je žica koja ima crtu. upali radio i spoji na njega da čuješ od kojeg si zvučnika uzeo "paricu" i tako redom... shvatit ćeš