Mislim da bi bilo dobro se malo porazgovarati sa nekim iskusnijim urarom (ne sa ovim fuficama od 17 god kaj prodavaju satove u importaneu - iako ni to nebi bilo lose samo ne u vezi satova) pa nega pitat koje marke imaju bolji mehanizam, raranciju i tak neke gluposti. Btw fossil ima 11 god garnciju prema njihovom webu. Jos nekaj: znam da cjepidlacim i da bi bilo najbolje kupit za te novce ono kaj mi se svidi, ali nekak sam se naucil na ovom forumu da nije iz vecega pitat malo - prokopat po informacijama pa se onda odlucit. Nije sad da ja i cura imamo para pa da se razbacujemo s novcima (oboje smo studenti jos a starci su nas malo zaboravili) zato bi i htel nac nekaj najbolje a da je i lijepo za te novce. Hvala na strpljenju.
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor
|