View Single Post
Staro 22.12.2007., 01:09   #4
tech
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Hrubi Pregled postova
Evo blizi se dan kada ubadam novu grafu,i zapela mi za oko HD3850,ali citam tu po forumu stalne probleme sa driverima,rusenja,BSODovi,pucanja textura itd...tak da vise nisam pametan sta kupiti.Znam sigurno da je Ati u istom cjenovnom rangu puno brzi od Nvidie po FPS pitanju,ali koliko je stabilniji to me zanima?Da li se isti problemi javljaju i kod nvidie?
Gledaj, trenutacno je sve zje... sa driverima, no poznavajuci ATI to ce se rijesiti...

Citiraj:
Autor Opaki Pregled postova
Mislim da ćeš bit ipak malo zadovoljniji s Nvidiom jer ima razrađenije drivere i s manje bugova, što se najviše vidi s mnogo manjom razlikom u performasama između različitih igara (plus tu su uvijek, za nvidiu bolje, opengl igre na nesreću ATi-a).
Što se tiče HD3850 definitivno best buy trenutačno, no ako želiš nešto jače i skuplje onda 8800 GT.
Kod odabira kartice za igre primarno gledaj FPS, jer su u ostalom stvarima dosta slične.
Zaista misliš da je bolje gledati FPS, nego količinu memorije bez koje naravno nema ni FPS-a...misliš da bih ja pri kupovini kartice kada cekam na blagajni mislio: koliko cu dobiti FPS-a u Crysisu???A koliko U COD-u4(odnosi se na optimizaciju igri)!!ipak se držim gledanja taktova, količine memorije i brzinu memorijske sabirnice...

I jedno pitanje...sa kojom Nvidiom vi uspoređujete HD3850???Jedina jaca kartica je 8800GTS/GT...nema kartice u rangu HD3850 osim naravno 8600GTS koju 3850 ostavlja daleko iza sebe.Ovo je cista tema AMD vs. Intel, kojih je forum pun k...
tech je offline   Reply With Quote