View Single Post
Staro 08.03.2004., 14:00   #3
choby
Premium

Datum registracije: Nov 2001
da se nadovežem na chieftec spiku...

nakon dovlačenja svakave krame od kućišta u dnevnu sobu, žena popizdila (dizajnerica, nije joj za zamjeriti) pa reko ajmo ubost neš za oko i dušu...

i tako subota ujutro, 9.00 čekam da se links otvori, dođu majstori, simo-tamo dubajić i kupih ja sebi (nama) chieftecov big dragon, srebrni...đemdo doma, raspakiram karton, izvadim ga (kućište), zovnem ženu da baci oko, a ona razjapila usta (ponavljam, kućište je u pitanju), rekla 'wau' i u tom trenutku sam znao da nisam uzalud spržio 670 kuna...

sa tehničke strane gledano, kućište je vrlo OK, diskovi se montiraju u limove koji su demontabilni pa je ta radnja vrlo easy pošto se ne moram više saginjat ko konj i skidat drugu stranicu. također, ugradnja i mijenjanje optike je savršeno jednostavna, samo klizne tranu. ima mjesta za brdo ventova (jedan od 92 i nekih 5 od 80 mm), na bočnoj u visini grafe ima 80 mm (nečujan). malo sam se izgnjavio dok sam izbio onaj limić za matičnu, ali kaj sad, jedan ogrebotina više manje. uglavnom, sve je super i sve je za pet...ALI, uvijek ima ali...ak se pogledao priložena sličica, strelica pokazuje komad lima koji se proteže od jednog kraja do drugog, nekako zavija (dizajn??), ali prije svega, blokira vertikalno strujanje zraka, a posebice dolazi u sukob sa fan adapterom na mojoj ploči koji nosi 120 enermaxa. naime, taj lim je postavljen valjda jedva 1 cm od nosača ploče. koji moron je uspio to sve tak sklepat, dabogdamu žena rodila u takvom kućištu...nakon kraćeg razmišljanja, koje je primarno služilo za smanjivanje razine adrenalina u krvi, kućište u ruku (20 kila ima sigurno), put pod noge i u kuhinju (na pločice), ubodna u šteker i vrrrrrrrrrrrmmmmmmmm...15 minuta kasnije vraćam se ozarena lica u dnevnu sobu, sa svim 10 prstiju na rukama i komadom lima koji ruši garanciju, ali ko ga j..e

poruka: j...š novo kućište koje moram pilit u subotu u 20.00 da bi uopće zmontirao matičnu

al da dobro zgleda, zgleda

Zadnje izmijenjeno od: choby. 30.05.2006. u 09:22.
choby je offline   Reply With Quote