View Single Post
Staro 21.12.2007., 23:30   #1065
mikimikic
Premium

Datum registracije: Dec 2005
ajoj, samo nemojte jaukat jer nemoze biti bolje, citav zagreb ima velikih problema sa internetom, nije niti cudo sta prilikom zvanja sluzbe za korisnike (tcomove) cekate ugodnih 30minuta u prosjeku, i onda pitate dali imaju problema a oni kaze ma nemamo, do vas je problem. Logicno je da ukoliko tcom ima problema imaju i svi koji idu preko tcoma, tako da amis nemoze apsolutno nista napraviti po tom pitanju jer je problem do tcoma, ukoliok pratite malo bolje kako se desavaju stvari po gradu, zamjetit cete da samo jedan dio grada ima problema pa onda drugi i tako dalje, nikada oba istovremeno

i meni puca net i imam problema, ali sam 0 naspram nekih koji imaju gadnih problema (neta nemaju po dva-tri dana, tehnicara nema ni za lijeka, i mozete samo jaukat nekom studentu na telefon), nije da branim nesto, ali iznosim realnost sa podrucja zagreba sa samog terena, dnevno provedem na telefonu oko 4h zovuci samo sluzb za korisnike, tako da se stvarno moramo zapitati dali je to amisa ili tcoma, ja sam za tcom, a na vama je da odlucite dali je ili nije