View Single Post
Staro 21.12.2007., 19:39   #104
LouisCyphere
Premium
Moj komp

LouisCyphere's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor Pupo Pregled postova
1. Nikad nebi isporbavo nešto novo a k tome i rizično s novim komponentama, pogotovo ako se moraš pomučiti da dođeš do njih.
Ja volim ***.. u različitim pozama ne samo onim koje vidim na Spice Channelu
Citiraj:
2. Što će ti uljno hlađenje ako imaš vodeno kao što je već rečeno.
Ako je nešto neisprobano, novo i još svaki klinjo nema zašto ne?
Citiraj:
3. Kad to i napraviš i staviš hladnjak koji će hladiti ulje, kako misliš istjerati zrak iz hladnjaka zbog prirode fluida ulja??
Probati ću prvo nogom ako ne bude išlo zvat ću T-com oni sigurno znaju !
Citiraj:
4. Nikad to nebi radio s novim komponentama.
Nemoj ni sa starim, pričekaj da ja grunem.

Citiraj:
Nevezano uz ovo gore:

U vezi cjevčice za zrak. Ako hard bude potopljen u ulje, pretpostavljam da će mu i temperatura biti skoro konstantna pa neće dolaziti do tolikog skupljanja i širenja plina. Pogotovo kad uzmemo u obzir količinu zraka (volumen u kojem se nalazi) i sam koeficijent širenja zraka koji nije baš velik na malim promjenama temperature.
Što se tiče ventilatora u ulju, mislim da bi trebali potrajati a i da prdnu s vremena na vrijeme ko da ih je teško zamijeniti.
Ako ventilator stoji paralelno s površinom ulja, vrlo je vjerojatno da će motor raditi na suhom osim ležaj(a)eva i elektronike jer će zrak biti zarobljen u prostoru rotora i statora.
Hard će biti na dnu akvarija (čitaj: veći pritisak, i ako je na dnu po meni manja temp, i neće na HDD samo zaljepljena cjevčica) pogledaj način sklapanja harda za nečujan rad par postova prije..

Citiraj:
Zašto mi se čini da uvijek malo fali ulja u posudi s napajanjem. Jel to možda strah?
Evo ti link sa još litrom ulja kad si toliko zahtjevan! http://www.youtube.com/watch?v=9RUcDxC40pk

pozz