View Single Post
Staro 21.12.2007., 15:11   #1
Matth€w
Premium
Moj komp

Matth€w's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Moj review: Logitech G9 (56K warning // 8 slika po ≈ 50kb)

Došao je i taj dan

Sve je krenulo nekako prema G5, pa tako dođoh ja u Ve-mil centar u Samobor, a kad ono tamo uvaljuju stari G5 za 450kn (preporuka njihovog kataloga), a G5 rev. 2 niti za viditi. I tako se ja zaustavim na trenutak razmišljajući o opet onoj istoj dilemi; G5 ili G9. Da li se isplati dati 100kn više...? ...rekoh... samo jednom se živi Nije da sam stari miš kupio prije 4g, pa mislim da je to i više nego isplativa investicija, otprilike 40lipa po danu U stopu me pratila moja cura i trpila ovo sve na čemu joj se zahvaljujem.

Razlog zbog kojeg sam išao na novog miša je definitivno to što mi je bila puna glava baterija i njihovog punjenja svaki drugi dan, a posebice zbog ogromnog laga u igrama i zastarijeli optički senzor.

Evo i slika u prilogu

Pakiranje je fakat odlično osmišljeno, sve se živo preklapa na čudne načine
Software-ska podržka baš i nije na razini, dobije se cd, ali samo s pdf uputama. Driveri tj. program se mora skinuti.

Miš u akciji

Izgled na prvi pogled preko slika i nije baš neki, pogotovo kad se gleda onak prek web dućana. Meni se isprva uopće nije svidio, ali uživo miš stvarno izgleda bijesno

Mjenjanje DPI u trenu me stvarno oduševljava, ima pet mogućih razina koje se mogu predefinirati po potrebi. Mjenjanje LEDica također, preko 100boja.
Preciznost je savršena, isprobano zasad u COD4 i DoTa. Za normalan rad u windowsima koristim 1600DPI. U igrama variram.

Scroll je ima jako dobar mehanizam, dosta tih, jedino se pri brzom scrollanju malo glasnije čuje, ali i to se da riješiti uključivanjem MicroGeara
Horizonatlno je isto dobro, jedino u desno nema onaj osjećaj klika.

Žnjora mi se strašno svidja, onak isprepletena kao vezica na tenisicama, nadam se da se neće to tako brzo uništiti.

U paketu dolaze i dvije maske, jedna hrapava za bolji grip, i jedna glatka.

Utege sam već upogonio, jer mi je miš nekak lagan, pa sam odmah stavio 4x7g.

Jedino što mogu napomenut kao manu je definitivno pretvrd middle click.

Miš je kupljen u Ve-Milu za 629kn sa garancijom od 3g, što je je mislim i najjeftinije što se može naći. Moje osobno mišljenje da miš vrijedi tih novaca, a ako ih se ima, go for it!

Zadnje izmijenjeno od: Matth€w. 11.06.2008. u 19:47.
Matth€w je offline   Reply With Quote