View Single Post
Staro 21.12.2007., 14:42   #5
Darude
DJ_Darude kicks ass...
Moj komp

Darude's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Ovo je bolji izbor, a ti nađi gdje je najjeftinije:
- Gigabyte MA690G-S3H - jeftinija, a bolja ploča od tvoje
- Athlon X2 5000+ Black Edition - naklokan, razbije 6000+ k'o beba zvečku
- Fortron 400W PNF - ne treba ti 600W za to a osim toga tih 600W ni ne možeš dobiti od tog napajanja
- Radeon HD3870 - performansama slična 8800GT, a dosta jeftinija
kolko sam se načitao reviewa Thermaltake 600w radi predobro, a usto ima i CrossFire licencu tak da je dovoljno i za SLI na ljeto...

inače Radeonke ne dolaze u obzir jer su totalno slabije od Nvidije u novim igrama i to je već odlučeno... uostalom XFX-ova grafa Alpha Dog je proglašena best buy grafuljom godine...kolko sam vidio na jednom sajtu...

5000+ necu jer neam namjere odmah sve klokat ko isus i za to uzimat neke dodatne masne hladnjake, ovaj koji dodje sasvim dobro hladi, na max 55c(load) što je sasvim ok temp.

kuciste mi se uopce ne svidja, a i ovaj Soprano DX ima moj frend i vrlo dobro izgleda i super protok zraka je unutra....

a što se tiće matične, ne znam sam po čem je ova tvoja bolja...
MORA imat SLI...

Citiraj:
Autor Ninoffmaniak Pregled postova
http://www.spcnet.be/images/matos/logitechultrax.jpg
preporuka je ova tastatura imam je ja i tipke su laptopovske i jako dobre cijena je oko 170 kn sto nije puno
gdje ima to za kupit !?

Citiraj:
Autor Darude Pregled postova
gdje ima to za kupit !?
a ev ima u ADM-u

moram još vidjet malo.....

hmm, nije loša, ima onu zaštitu ak nešt proliješ ....

nice

mogla bi ta past...

evo da se malo nadopunim i ispravim, nisam ni vidio da taj 5000+ se tak lako kloka i da onda pere i 6400+

vidio sam u manualu od matične da ma opcije kao neki MB intelligent tweaker i tam ima dosta opcija da se more mjenjat taj multy na 16x da onda proc radi bez beda na 3.2ghz sa BOX hladjenjem...

samo me onda još zanima dali ce mi bit dobra ova memorija, ce ona to sve izdrzat il MORAM uzet neku bolj !?!?!?!?

ev ponovno sam se informiso da neću trebati neku bolju memoriju, da će ova "obićna" od KingMAxa biti sasvim dovoljna...

neg de mi preporučite hladnjak za taj 5000+ klokan do jaja pošto ne dolazi sa BOX hladnjakom.... a da je u rangu cijena 100-200kn

Zadnje izmijenjeno od: McG. 21.12.2007. u 23:42.
Darude je offline