Citiraj:
Autor syss
@codiac... da ti i ja otvorimo shop misliš da bi imali poršeje, gole babe i kućna kina preprodavajući msan robu?  bi... da dnevno prodamo 100 x 8800 ultri u vga odjeljku i 200 x đisz-mega-lol-formula-extreme-republic-of-gamers-solid-capacitor-6phase-platinum-edition asus mbo.
|
Codiac ne da misli, oni bi to uvjetovao ulaskom s tobom u part'nerstvo!
Evo neki dan sam se osjecao kao na pravom trulom zapadu i to usred Zagrebije. Odem na kasu Furnira platiti brdo stvari i frajer me gleda na kasi i saljivo dobacuje :
Ove teleskopske nogice, trebali ste platiti 8x200kn a sad ce to biti vise od pola cijene dole... sva narucena drvna gradja takodjer, sve u pola cijene! Dostava stize za par dana.
Nemogu reci da sam igdje unutra vidio neki decidiran natpis o popustu. Svejedno, kad sam gledao racun post placanja, puno stvari i preko 50%. To je zbilja ugodno kad ti se desi kod nas i kad popust stvarno znaci pravi popust = 50%. Ne nekakve folirancije tipa 5% i slicno.
Jos cemo se nacekati kad ce kod nas svaki "popust" zbilja imati ovakvo pohvalno 50% znacenje. Preko bare su najpoznatiji 70% popusti kad se samo snagatori stavljaju pred vrata odjela za ženski veš! Kad lavina žena uleti u 08h, te isprazni i zadnju policu u roku 2 chuke. Jos jedan posao kao stvoren za Codiaca