Citiraj:
Autor Ice Demon
|
Sve je to u redu ali nemaju nista od KIT-ova, tako da ću izgleda morati uzeti pojedinačne kekse pa moliti boga da budu identični

Za ploču znam da ima, ali ću prvo zvati diskont za DFI, pa ako ni oni ne budu imali uzecu ABITicu.
EDIT:
Kada sve rezimiram ispada ovako:
1. matičnu DFI LP UT P35-T2R sutra trebam provjeriti u diskontu po cijeni 1667 kn
2. ovaj proc se može naći na svakom koraku, ali mi se čini da je do sada najjeftiniji u ADM-u 1174.86 kn
3. RAM me još ***e. Gledao sam u ADM-u SuperTalent KIT 2x1 GB 800 T800UX2GC4 i ono što sam reviewa čitao ispada da su skoro svi sa GKX čipovima, ali iskustva ljudi sa stranih foruma kažu kako oni keksi proizvedeni negdje poslije 31 sedmice 2006 godine nemaju uopšte Micronove čipove. Navodno su na njima Elpida ili Promos.
Da li ovi Ballistixi u LINKSu 667MHz sigurno imaju D9 čipove? I ako imaju,postoji li kakva šansa da budu GKX, ili su samo GMH u opticaju?
EDIT2: Evo ga. I mene je sunce ogrijalo

Matična stigla u Zagreb, rezervisao sam je. Jedino što Ballistixe neću moći kupiti u KITu jer ih nemaju, rezervisao sam 2x1 GB 800MHz, pa se nadam da će biti isti.
Jedino procesor nisam rezervisao jer u ADM-u je oko 150 kn jeftiniji, pa ću vidjeti da li mi se isplati voziti do ADM-a za 150kn (ne znam koliko mi treba vremenski autom od LINKSa do AMDa).