Citiraj:
Autor Router
fino - sretno  ,ja sam na cekanju kod njih za (opet) jednu grafu , prosli put sam nakon 45 dana dobio povrat , ovaj put sumnjam da ce tak dobro za mene proci ali imam jos 20 i koji dan fore a mozda i doslovno ovaj put dovedem inspektora da im objasni neke stvari jer prosli put sam se time samo prijetio - mozda ovaj put cu sprovesti u djelo moje prazne prijetnje ... ( a i 2700kn se isplati pricekati  )
inace,hgspot se sve vise i vise popravlja - ili ja samo naletim tako , ploca nije nikako reagirala na novu graficku , nazvao i objasnio iako je proslo par dana od kupnje jer nisam stigao probati odmah i veli covjek - moze biti neka nekompatibilnost sa plocom ili chipsetom , samo donesite , i samo donio i dobio ne drugu grafu nego odmah povratnicu za lovu ...
|
je istina, nikada sa hg-spotom nisam imao problema sa reklamacijama, čak štoviše prije cca 2.g na procu ( kojeg sam si sam skurio ) prošao je garantni rok 2 dana i ljudi su mi priznali garanciju, dobio novi proc.
sa vemilom imam jako loših iskustava, cigane se ko zadnja ološ i nema šanse da bi tamo više kupio bilo šta, taman da je besplatno.......al samo ih čekam,
hebo me as ak neću sljedeću put pokrenuti sudski spor. ako će mi višak vremena dozvoljavati i ako iz gigabyte-a dobijem odgovor kakav priželjkujem sljedeći put ćemo razgovarati preko klupe. svi trgovci se tješe činjenicom da se ljudima neda (što je i u 99,99% slučajeva) zahevavati s ali drukčije će rezonirati kad prime sudski poziv