Citiraj:
Autor Rux
nisam se jos zaletio, jer imam problem i odustao sam od narudzbe zbog onog HSI heatsinka... nemaju ni jedan koji bi mi gao sluziti jer mi je u jednom dijelu i GPU i HSI heatsink ... bezveze pravo evo sad cu pokusati stavit paste nove i malo ocistiti je nebili se spustilo bar za koji stepen dole!!!
evo 2 sata sam testirao je i max dodje do 90 stepeni... da znam da nije problem bas toliki i da nece riknuti nebi nista mjenjao vec ostavio ovako
|
Ako baš hoćeš,možeš staviti onaj ZM NB 47,ali onaj noviji što izgleda kao lepeza

,on ti uz malo modanja savršeno sjeda na HSI,(treba mu malo skratiti pera da se ne tuče sa Zalmanom).
Btw,ja sam svoju Leadtekicu sa tim i VF700Cu tjerao i do 615/1184 + ježevi na memi(isto moraš modati malo).Onako za bench.Više od toga za jezgru nema previše smisla,jer na AGP-jkama mema ide slabije nego na PCI-E verzijama,tako ona koči viši score u benchevima...V-mod nisam radio,ali i to se može relativno lako izvesti,koliko sam ja o tome čitao...
EDIT:Bijaše to na otvorenome,tj na stolu,čisto za potrebe PCE OCTeama,inače je,praktički od tada,u ormaru(od prošle godine).Čeka da ju princ opet poljubi...