Tema: Crysis
View Single Post
Staro 19.12.2007., 22:01   #1014
matija84
Premium
Moj komp

matija84's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor greg SE Pregled postova
ne salim se. cod izgleda dobro ali mu nedostaje detalja. nesto kao da danas upalis MOHAA (neki dan probao pa mi svjeze). igra je onda izgledala super. danas.....o boze. nisam neki fanatik za grafikom i detaljima ali cod mi u usporedbi s crysisom izgleda poput usporedbe MOHAAe i cod2 (dx9 naravno).
i ono sto stalno ponavljam - da su u cod isli toliko prema detaljima dobili bi isto neigrivo sranje kao sto je crysis. zato to nije lose i ne napadam ja tu cod4. ali glupo je i tvrditi da je graficki na istoj razini kad nije. srecom, gameplay u te dvije igre je toliko razlicit da su u cod4 to uopce ne primjeti. puno brze se kreces, ne zadrzavas se na jednom mjestu previse dugo itd. takve stvari su ti nebitne. e sad, u crysisu je drugacije (istina ovisi o nacinu igre koji netko preferira ali nitko ne jurisa kroz levele na pocetku, barem ne ljudi koje ja znam). tamo bi neka rjesenja koja u cod-u funkcioniraju poprilicno narusila igru a s obzirom da je godinama najavljuju kao eyecandy to si nisu mogli dopustiti ocito. no brojke o prodaji govore da im se to svejedno obilo o glavu. niti ovako nemamo grafiku sa screenshotova a valjda 60% ljudi uopce ne moze igru pokreniti niti na low.

bez obzira o tome kakvu sliku o prosjenim konfiguracijama u svojim glavama imali cinjenica je da vecina amera (ciljano trziste dakle) ima kompove iz wallmarta. a to je na razini nasih iz konzuma i peveca. da vidim koji od njih moze...hmmm, instalirati crysis?

jedino, zanimljivo mi je da kritike dolaze vecinom od ljudi koji crysis nisu mogli igrati na barem medium detaljima. to je razumljivo jer cod zasigurno bolje izgleda kad se sve smanji (opet se vracamo - manje se gubi).
ja na high imam 13 fps s padovima do 5. dakle totalno neigrivo. ali dovoljno da dobijem neke dojmove. kako itko uopce moze ocjenjivati grafiku bez da uopce vidi kako izgleda na high? znam da sam prvi izbjegavao u svojim komentarima na neku igru dati bilo koji komentar vezan uz grafiku ukoliko je nisam mogao vidjeti u "punom sjaju". meni je to nekako logicno. doktore, jesam li normalan?
Potpuno se slažem s tobom, kao da uspoređuješ buhu i slona
matija84 je offline   Reply With Quote