Tema: Comodo 3
View Single Post
Staro 19.12.2007., 18:43   #24
commissario
Premium

Datum registracije: Apr 2007
Citiraj:
Autor rak21 Pregled postova
kako namjestiti comodo da pita kad se neki program želi povezati na net?? Pitam zato što imam ISDN pa mi ne paše da mi se neki program u bilo kojem trenutku spaja na net. Npr kad igrem želim da me pita kad nod32 primjerice želi apdejtirati virus bazu a ne da mi koči ionako spori net..

Mislim da bi ovo bio najjednostavniji nacin: idi na Summary pa pod Network Defense stavi Custom Policy Mode i apply, pa onda na Firewall> Network Security Policy i tu nadji update.exe od nod-a ( ili o kojem se programu vec bude radilo), idi onda na Edit i stavi pod Network Access Rules "USe a custom policy" i imas 2 applay-a.
Nisam skroz siguran treba li jos podesavati stvar sa D plus, ali ako to ne bude dovoljno-a mislim da hoce- otidji fino na Defense+ > Computer Security Policy> update.exe > Edit i tu isto stavi "Use a custom policy" pa 2x aplly.
Onda pokreni zeljeni program i pojavice se onaj pop-up, pa odgovori sa "Allow this request" ali NEMOJ staviti kvacicu na "Remember my answer". I tako svaki put kada ti iskoci pop-up.
Mislim da je stvar u tome sto je Comodo vec - najvjerovatnije- popamtio ponasanje programa koje si pokrenuo na kompu, uz malu pomoc kvacice na "Remeber moj odgovor", i sad ga valja nauciti sve ispocetka.
Edit: Jooj, ne "Allow this ..." nego suprotno od toga, naravno!

Zadnje izmijenjeno od: commissario. 19.12.2007. u 19:53.
commissario je offline   Reply With Quote