View Single Post
Staro 19.12.2007., 13:14   #226
neuroteek
Registrirani ovisnik
Moj komp

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor kyz0 Pregled postova
Evo ovako, meni ne baca artifakte na 720/1000, nakon toga se zna pojavit (napomena, artifakt u ATI toolsu ne znači da će se pojavit igri). Prije mi je bio max bez artifakta negdje 680 za GPU ako se ne varam, no... od kada se na grafu smjestio Accelero S1 ta granica se kao što vidiš digla

Sa samim poliranjem i pastom ćeš dobit malo bolje rezultate, ali niti blizu dobre kolko to Accelero može. Gotovo nečujno na 47 stupnjeva... perverzija...
Kizo, na koliko držiš shader clock, jesu li ti linkani u rivi, ili ne????

I ak mi možeš stisnut samo link na thread/stranicu threada na forumu gdje se objasni kak napraviti u rivi one profile pomoću kojih svičaš stock/overclock, "ctrl+f neki", ak me sad neko spljuje da ne znam koristit tražilicu i da sam ljen, prihvaćam kritiku

Imam isto S1 gore, i nisam baš studiozno klokao, odmah sam ju digao na 720/1900, shaderi linkani, ne znam koliko ispada, brijem 1800 ili malo preko, i pokrenuo onaj crysis bench test, razer postao link brijem......

Avg. fpsi su se digli sa 30 na 34-35, min. fpsi sa 14 na 17, znači healthy boost

Vidim da svi proizvođači ne pretjeruju sa shader clockom, dižu gpu do 700-tinjak i memu do 2000, ali shadere svi drže ispod 1800.......

Ne bi htio pretjerivati s clockom, da ne završim kao destroyer,

Ionako, tu karticu ne treba frljit , osim za crysis, di fakat klokanje znači nešto, za ostale je igre i tako sama po sebi overkill.
neuroteek je offline   Reply With Quote