Pozz. Sry ljudi na otvaranju ovakve teme... Opet konfa za 10k kn. Ne bi inače otvarao, da nemam neke posebne želje...
Gledam po trgovinama, slažem, kemijam, ali mi ne ide... Bojim se da ono što složim neće bit najbolje kompatibilno, jer znam da neću pogodit chipset i grafičku koji se najbolje slažu, da će cpu i ram bit na ratnoj nozi oko latencija i taktova i da ću imat tomu slične 3.14zdarije.
Spreman sam i želim odvojit 10000 kn za novu konfu. Monitor niti periferija mi ne trebaju. PC mi inače služi za 3D dizajn (3D Max, nešto sitno Maya, i ponešto flash

)... i, naravno, gaming.
Dakle, trebam odličan višejezgreni proc (obavezno Intelov

), puno brzog rama, obavezno 2 HDD - jedan s 10k rpm a drugi s većim kapacitetom, odličnu matičnu ploču fleksibilnu za overclock, te najbolju moguću grafičku unutar budgeta od max 10k kn. (Poželjna je, ali ne i obavezna, neka OK zvučna kartica, ak se može stisnut u cifru.)
Bitni su mi brzina renderiranja i framerate u igrama. Zna se da vRay troši i da rendering traje stoljećima kod naprednih tekstura. O važnosti fps-a u igrama ne trebam pričat
Zato vas MOOOOLIM, pomoć.

Nije bitno o kojem se dućanu radi, bitno da je u Zg. Samo mi molim vas navedite u kojem se dućanu komponenta nalazi i po kojoj cifri. Ili može link do tamo... Thnx &