View Single Post
Staro 19.12.2007., 09:06   #68
malba
schwere panzerspitze

malba's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
ovo bi trebalo biti sticky. pogotovo zbog frajera "i know NYSE, XETRA DAX&NIKKEI, a vi šljakate noćnu u 3.maju/željezari sisak" koji nas časte svojom neizmjernom mudrošću i insiderskim poznavanjem it svijeta. pretpostavljam da tu-i-tamo na forum nalete kad ulove vremena za vrijeme interkontinentalnog leta u svom privatnom mlažnjaku, ili u pauzi večere sa Gatesom, Otteliniem, Palmissanom, ili drugim kompićima u rangu direktora exxona ili H. Clinton...

Dok nas Veliki ne poduče drugačije, ja, nitko i ništa, bez kućnih prijatelja među prvih 10 forbesove liste mogu reći da mi je prilično svejedno hoće li ati nestati, promijeniti ime u gavrilović i bundlati grafe sa srijemskom kobasicom, ili raditi vrećice za kerum. jer, nekako sumnjam da bi oem igrači (oni koji ih znaju, neka pitaju na slijedećem druženju da to raščistimo) dopustili da na tržištu ostane samo jedan veliki proizvođač grafičkih kartica, koji bi im prodavao grafe po uzmi-ili-ostavi(i prodaj računalo bez vga) cjeni i principu. imaju dovoljno sredstava i da, ako moraju, pokrenu razvoj novog gpu od 0, pa mislim da svijet grafa sigurno neće ostati na jednom velikom igraču..
ja sam uvijek dobavljao komponente bez sentimentalne vezanosti za ime, po kriteriju najviše što mogu dobiti za određeni novac.
oni koji kukaju kako će grafe sad zbiog atigatea postati basnoslovno skupe su, čini mi se (ispričavam se ako griješim) većinom oni koji kukaju kako su najnovije high-end grafe papreno skupe, ali ih redovito kupuju čim se pojave na tržištu..
malba je offline   Reply With Quote