Citiraj:
Autor greg SE
jedino, zanimljivo mi je da kritike dolaze vecinom od ljudi koji crysis nisu mogli igrati na barem medium detaljima. to je razumljivo jer cod zasigurno bolje izgleda kad se sve smanji (opet se vracamo - manje se gubi).
ja na high imam 13 fps s padovima do 5. dakle totalno neigrivo. ali dovoljno da dobijem neke dojmove. kako itko uopce moze ocjenjivati grafiku bez da uopce vidi kako izgleda na high? znam da sam prvi izbjegavao u svojim komentarima na neku igru dati bilo koji komentar vezan uz grafiku ukoliko je nisam mogao vidjeti u "punom sjaju". meni je to nekako logicno. doktore, jesam li normalan? 
|
Ma ne u redu je sve što kažeš, meni je ionako svejedno kakva grafika, odavno sam prebolio da sve igram na low/medium i pogledaj ništ nije loše samnom. Al odigrao sam demo Krize i nije mi to to, igra nema nešto što bi me privuklo da ju prođem dva, tri, šest puta. Samo kažem ono što sam mogao vidjet - High detalje, istina, mogu vidjet samo na ScrnS-ovima, al usporedim li low na obje igre, COD4 pobjeđuje, to si i ti priznao

.
Al ček da pitam staru, maaaamaaaa smijem prodat bubreg

? Crysis mi ide samo na low.
...Ne sine, prodavat ćeš ga kad kreneš na faks