View Single Post
Staro 18.12.2007., 20:29   #6
shadow
Premium

Datum registracije: Nov 2001
[QUOTE=jest;897575]Komp mi se restarta svakih nekoliko dana, napravila sam reinstall winas, cak i druge stavila no stvar se ponavlja tako da ne vjerujem da je do njih. Komp je star cca 4 mjeseca, u prvih mjesec dana to se dogodilo dva put, mislila sam da je mozda nestalo struje, no onda se to pocelo dogadati sve cesce, da bi sad to bilo svakih nekoliko dana.

Citala sam na netu da bi moglo biti do rama no radila sam windows memory testing diagnostic i nije bilo nikakvog erora. Everest mi daje ovakve temperature (nista posebno koliko se mani cini): hard - 31, GPu mem - 59, GPU okolina - 53, GPU dioda - 66, GPU - 59, CPU 1. j. - 31, CPU 2.j. - 31, maticna - 30.
Event viewer je zabiljezio prije dva dana:
System:
The driver detected a controller error on \Device\Harddisk1\D.

Periodicno:
TCP/IP has reached the security limit imposed on the number of concurrent TCP connect attempts.

No nista u vrijeme kad se komp restarta.
I ne znam da li je bitno, no restart se uvijek dogodio kad ja nisam na kompu, ali ostavim da se nesto radi.[/QUOTE

Provjeri sa chkdsk /R disk ako postoje koji bad sectori ili index koji se nalaze unutar tih sektora pokušat će ih spasit, a bad sektor prekrižit da ne zapisuje u njega. Ako to ne pomogne probaj update-a za SATA kontroler. Ako je komp nije kupljen u firmi nekoj nego si ga sam slagao onda još provjeri mem tako da izvadiš jednu pa radiš zatim ih zamjeni. A ako je komp složen u firmi nosi ga na servis.

Shadow