Ovako posjedujem doticni laptop , sto se tice performansi iznimno sam zadovoljan kao i sa kvalitetom izrade
No kad se radi o meni nemoze sve valjati !!
Od prvog dana kada sam ga kupio dogadja se sljedeca stvar nakon određenog vremena provedenog uz laptop surfanje pisanje u wordu dogodi mi se da se boje izmjesaju to mi se dogadja rjetko i nije konstantno to znaci nakon 3 dana to mi se pojavi ili 2 puta u 15min. sto se tice perioda rada na lapu isto tako moze i nakon 5 min sto se upali a moze i nakon 5 sati. Kada ga iskljucim iz struje nakon sto se to dogodi on se smrzne , rijesim to zatvaranjem laptopa i odlaskom na sleep kada se ponovo upali kao da nista nije bilo. mislio sam da je do zahtjevnosti u aplikacijama u kojima radim no nije, jer igram WOW i nikad mi se to nije dogodilo dok igram ili mozda jednom najcesce dok surfam internetom ili cackam nesta
Moje pitanje je da li jos netko ima problema s tim i ako bi ga nosio u vemil kako da im ja to dokazem da se to zbilja dogadja jer se moze dogoditi da bas kada ga oni testiraju to se ne dogodi ??
Hvala i pozdrav