View Single Post
Staro 18.12.2007., 01:40   #6
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor CatKiller Pregled postova
Kupi za 100kn (canyon) PCI wlan karticu pa se tako spajaj, USB možda je "univerzalan", ali LAN je puno pouzdanija opcija za prijenos podataka.
Jasno je meni da do LAN-a nema boljeg, ali eto, spletom okolnosti - jednostavno trenutno ispada iz igre.

A trenutno se ne bih htio bacati u trošak, makar od 100kn dok god ne maknem sve ostale mogućnosti. Ali, ako će biti potrebno, neću bit židof i kupil bum da probam zamjeniti
Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Probaj isključiti QoS na svakoj konekciji, a možeš i u servisima... Jesi li isključio automatski reset kod grešaka da ti se prikaže BSOD? Kojekakve gamadi nemaš?
QoS kao servis u Windowsima mi je bio isključen, QoS na routeru mi je također isključen od provg dana.

QoS u svakoj konekciji sam, eto tek sad isključio, čisto jer sam na tu opciju u postavkama kartice zaboravio uopće da postoji.
Automatski reset u slučaju BSOD-a je isključen, no ne vidim poveznicu, pošto se meni windowsi smrznu (zamrzne se ekran i nema micanja miša/tipkanja više),a ne baca BSOD.
Event Viewer sam isto nešta gledao, no jedino što mi upada u oči su warnings-i u vezi previše TCP/IP konekcija (čak sam i maknuo ograničenje od 10 konekcija koje XP SP2 postavlja i opet ne pomaže).
Gamad nije isto uzrok, jer em što imam AV ipak (AVG Free, ali opet - barem nešta ), no drugi i važniji dokaz je što se to isto događalo kad sam imao apsolutno čistu Vistu Ultimate i čisti XP.
Vuco je offline   Reply With Quote