Citiraj:
Autor CatKiller
Kupi za 100kn (canyon) PCI wlan karticu pa se tako spajaj, USB možda je "univerzalan", ali LAN je puno pouzdanija opcija za prijenos podataka.
|
Jasno je meni da do LAN-a nema boljeg, ali eto, spletom okolnosti - jednostavno trenutno ispada iz igre.
A trenutno se ne bih htio bacati u trošak, makar od 100kn dok god ne maknem sve ostale mogućnosti. Ali, ako će biti potrebno, neću bit židof i kupil bum da probam zamjeniti
Citiraj:
Autor domy_os
Probaj isključiti QoS na svakoj konekciji, a možeš i u servisima... Jesi li isključio automatski reset kod grešaka da ti se prikaže BSOD? Kojekakve gamadi nemaš?
|
QoS kao servis u Windowsima mi je bio isključen, QoS na routeru mi je također isključen od provg dana.
QoS u svakoj konekciji sam, eto tek sad isključio, čisto jer sam na tu opciju u postavkama kartice zaboravio uopće da postoji.
Automatski reset u slučaju BSOD-a je isključen, no ne vidim poveznicu, pošto se meni windowsi smrznu (zamrzne se ekran i nema micanja miša/tipkanja više),a ne baca BSOD.
Event Viewer sam isto nešta gledao, no jedino što mi upada u oči su warnings-i u vezi previše TCP/IP konekcija (čak sam i maknuo ograničenje od 10 konekcija koje XP SP2 postavlja i opet ne pomaže).
Gamad nije isto uzrok, jer em što imam AV ipak (AVG Free, ali opet - barem nešta

), no drugi i važniji dokaz je što se to isto događalo kad sam imao apsolutno čistu Vistu Ultimate i čisti XP.