17.12.2007., 16:04
|
|
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Autor Roso
I dalje mislim da su te pumpe i radijatori nepotrebni, osim u slučaju da tražite neko dobro hlađanje za overclock, za normalni rad 100% nepotrebno. Samo vam je kućište jedan radijator, a ulja bude, neznam 15 do 20 litara. To su poprilično veliki brojevi.
No na stranu sa tim.
Sad sam vidio na netu odličnu ideju (ne znam kako vi trenutno to planirate), gdje je stražnji kraj sa konektorima ustvari gore, tako da je uvijek suh.
|
Ako si mislio na stražnji kraj matične ploče, pa to je osnovni uvjet, ne buš nepotrebno mastil konektore. Što se tiče kućišta kao radijatora, to bi moglo ići kod termalno nezahtjevnih komponenti, no treba sastaviti, pustiti da radi desetak dana na sobnoj temperaturi pa vidjeti. Bilo bi idealno kad bi akvarij "živio" negdje vani na balkonu a hard i optika ( zbog kondenzacije ) bili smješteni u prostoriji. Ne znam koliko dug može biti sata kabel a da nema gubitka u prijenosu podataka.
|
|