View Single Post
Staro 17.12.2007., 15:45   #92
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Ubleha Pregled postova
Kupuj sta ti sad treba ***es 3 ili 5 godina ko ziv ko mrtav, svasta se moze desiti do tada jer ovi budalasi izmisljaju svasta novo tako da ulaganje u buducnost postaje velika glupost.
Ja sam uzeo Philips LCD 32" i odlican je u svakom segmentu nije Full HD niti mi treba, a kada se rijesi rat formata i kada mognem uzeti HD film u svakoj vidoteci ili ga sam presnimiti za relativno sitnu lovu tek tada cu ovaj baciti jer je odradio svoje i kupiti Full HD dotle nema teorije.
Kada sam kupio prvi dvd player u zivotu teme negdje 2000g platio sam Panasonica 700 eura koji je vrtio samo originale jer drugo nije ni bilo, bolje opremljene videoteke su imale 3-5 filmova tako da od nove tehnologije nisam imao mnogo koristi do sada kada imaqm svoju kolekciju od oko 1000 filmova i koncerata, tako nekako hocu i sa HD formatom, nemam namjeru ponoviti istu gresku samo da bih imao nesto prvi u mahali, tek kada ti formati zasjednu na mjesto standardne televizije i DVD-a razmisljat cu o tome, previse puta sam popusio radi neceg novog i boljeg (Mini Disc, DAT, Pa cak i SACD) a biti sam samo skupa sa jos dosta budala finansirao razvoj tih komponenti.

slazem se sa tobom i sve to stoji ali pogledaj van hrv kako stvari stoje i bit ce ti jasno hd se ustalio tj oba formata vise blueray od HDDVD.a ali to je tu negdje formati 720p i 1080p su standardi i to je to... ajde da doma na hardu nemam 10 HD filmova ne bi nikaj rekao ali ih imam bar 20 i sad gledam na 19''monitoru pa mi nije neki gust.... al dobro za koji mj ce se i to rijesit.... po pitanju hd player.a ili blueray.a e to stvarno se ne isplati kupit jer je smjesno to sve za godinu do dvije napravit ce se playeri koji ce oba formata citat ko i sto je bila fama oko + - dvd.ova slicna glupost u sadasnje vrijeme...

a kod nas dok nades hd filmove u vidoteci proci ce jos bar 3 godine ako ne i koja god vise... poznavajuci nas..... makar mozda dode i ranije ali sumnjam bit ce 5 filmova po jednoj vidoteci...
jurbAs je offline   Reply With Quote