View Single Post
Staro 17.12.2007., 14:38   #451
Yoman
Premium
Moj komp

Yoman's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Ovak nadam se da se jos sjecate moje P5W DH Delux sa izgorenim tranzistorom.....

Ja sam u ADM odnio maticnu i oni su poslali u M Sun (12.11)

Prije 2 tjedna su me zvali iz ADM-a da mi garancija nije priznana zbog fizickog ostecenja nisam nis puno pitao jer sam mislio da je to zbog tranzistora na MBO !
Danas sam odludio da cu otic uzet MBO iz ADM-a i otic u M Sun nekaj probat isposlovat i tako sam ih prije nazvao i pitao dal mogu nac tu zaprimku da vidim zakaj opce nije priznana garancija.
Javio mi se jako uljudan decko i sve mi objasnio. Nakraju je ispalo da garancija nije odbijena zbog tog tranzistora nego zato kaj je jedan pin slomljen jos mi je covjek poslao obrazlozenje sa slikom koju su slali u ADM.
Znaci ADM je primio sliku slomljenog pina s obrazlozenjem da ASUS neprizna garanciju na slomljeni pin a o tranzistoru ni rijeci.

Nakon toga sam zvao ADM i pitao dali mi oni mogu reci koji je razlog odbijene MBO i oni mi kazu da je to zbog tog tranzistora da su njima tak rekli iz M Suna i nisu spominjali nikakav pin i naravno nisam ga ni ja spomenuo zato kaj mi je to odma bilo sumljivo jer sam 100% siguran da nisam slomio pin na socketu i i cudno mi je kak se nepoklapaju price...

Dali postoji kakva mogucnost da me neko mulja tipa da su poslali neku drugu MBO a moju pokusavaju zadrzat sebi ili tak nekaj??? Stvarno cudno kaj ne

Danas idem u ADM i pitacu direkt lika kako i zasto da ga ulovim na prepad da vidim kaj ce mi probat smuljat ako muljaju
Yoman je offline   Reply With Quote