View Single Post
Staro 17.12.2007., 02:47   #14
gamer
dark seraphim
Moj komp

gamer's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor Munjara Pregled postova
bio sam u istoj dilemi. Na kraju sam zakljucio da to sto je 2232bw nesto bolji za mene ne opravdava dodatni trosak i uzeo sam Philipsa kojim sam apsolutno zadovoljan.
u cemu bolji?
ako je izgled, to me uopce ne dira.
znam da sammy ima namjestanje slike odmah na tipku dok phily nema, treba ici u meni. a niti to mi ne smeta, jer sam navikao, vec imam 19" phily.

dakle, jel slika kaj bolja na sammy-u?

kad sam bio u ve-mulju, bas taj 22" phily je bio iznad mene, pa sam moral skakati da vidim sliku...a 2232bw nije bilo (samo 2032bw) tak da o njima nemam neka misljenja...svi ostali modeli su isti...pa zakljucak prema tome, sammy je bacanje 300kn. e sad, kaj ak nije?

EDIT: evo da ne postam opet, mali info za sve koji zele kupiti monitor. u hg-spotu(nzg) zele otvoriti i spojiti. imaju tog samija, philija i jos benq 222WH u izlogu, dakle mogu se usporediti. eto, ak netko razmislja o kupnji i u istoj je dilemi. u adm-u, gdje imaju philija i samija ne zele, oni prodaju robu u neotvaranim kutijama, jos se lik poceo kurchit kak svaki lcd ima specifikacije o bad pixelima(doj, ja to inace neznam), rekoh "kupit cu drugdje" i "dovidenja". pozz

Zadnje izmijenjeno od: gamer. 17.12.2007. u 16:03.
gamer je offline   Reply With Quote