tor, vidis kako sam se konj dao navuci na svasta. srecom pa tebe imamo
mad max - mogu nestati i te kako, trenutno se radi na tome da se tako nesto sprijeci ali mislim da mi kao kupci bas i necemo biti odusevljeni time u narednim godinama. u svakom slucaju ocekujem da ce kupovina highend proizvoda iduce dvije godine postati vrlo skup sport. srecom pa nas vecinu na svijetu za to boli k. ali cca pola clanova ovog foruma bi mogla boljeti glava jer vise nece biti tako "lagano" imati naj naj komponente svakih par mjeseci.
a amd sumljam da ce odustati od procesora, jedino nece vjerovatno vise pod svaku cijenu ganjati intel nego ce se okreniti drugim trzistima na kojima ce naci svoj dio kolaca, s najavljenim "sve u jednom chipu" rjesenjima mogu brzo prevladati na OEM trzistu ako to ne zaseru kao sto obicno znaju. Uz to nije toliko tesko i skupo raditi procesore koji ce biti neki low-mid end a takve imamo gotovo svi. a onda nek intel pumpa cijene najacih modela, kome trebaju ili misli da mu trebaju ce to i platiti. i K5 je imao svoje trziste a pentium je bio bolji u svakom pogledu. sad samo trebaju prezivjeti iduce dvije godine nekako i vjerovatno ce se izvuci