Hvala vam svima na preporukama,ali nešto što mi je najviše zapelo za oko je Kućište: Antec P182, Black.....malo otisao na google pogledao o cemu se radi i moram priznati da je kuciste jako ljepo,koliko je kvalitetno tesko je preko neta procijenit ali ipak mislim da je bolje za tu cijenu uzeti Thermaltake VA8000BWS big tower Armor. E ovako vec imam jedno kuciste Termaltake i to Thermaltake VA9000BWS big tower Kandalf i jedino sto mogu reci je prefenomenalno.Sa kucistem sa prezadovoljan i da imam vise para uzeo bi jos jedno takvo ali i malo mi je glupo imat dva ista,pa ono da bude mala razlika a i jeftinije je sto mi odgovara.
Neznam ono malo mi je tesko odlucit narocito oko kucista i napajanja,a jos ste mi sada i pokazali ovo Antec P182, Black kuciste

Mislim da ce ipak u globalu pobjedit termaltake jer sa njim imam i vise nego odlicna iskustva.
Jos jedna stvar......svi su mi do sada preporucili dvojezgrene intelove procesore a nitko niti da spomene q6600 zasto?? a upravo na njega pikiram..ima li tome neki poseban razlog?