View Single Post
Staro 16.12.2007., 16:24   #37
KeLLe
Stoka

KeLLe's Avatar

Datum registracije: Dec 2003
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
@kelle
Postoji u potpunosti jednak model, ali ima XP Pro. Radije uzmi njega nego ovoga sa Vistom. Radio sam na njemu i učinilo mi se da ima malo mutnu sliku ako ne gledaš ravno u njega. Isto tako, ima brdo softvera koji se može slobodno maknuti (npr. Norton Internet Security,...) i tek onda će lap prodisati punim plućima.
http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...&Sifra=5500108

Uzeo sam ovog s vistom, ionako mogu uvjek bacit se na xp. meni se ekran cini super sve je 5 ali se zablokiro nekoliko puta iz cista mira, ( crni ekran hdd stane radit, nikakvi znakovi osim power lampice i coolera orzim power tipku 4s da ga pogasim ponovo upalim sve ok. to se ponavljalo i ja sam napravio restore s secovery particije da vidim da me ne hebe commodo, nod32 ili neki deseti program koji sam instaliro. ponovo mi se zabloko s njegovim defaultnim programima postavkam... Evo danas sam ga opterecivo sve moguce programe, i probo malo nfs ps i sad je ok, samo se nadam da mi to nije neka hardwarska greška da ga moram davat na servis. mozda mi se to dogadalo zbog vodafone live connect hsdpa kartice. je neko mozda ima slicna iskustva?
KeLLe je offline   Reply With Quote