View Single Post
Staro 15.12.2007., 22:41   #9
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
vidi, prvo - tako ti i treba kad si prodao dusu i nakon bartona i a64 uzeo intela
procesori su uvijek bili najtezi za primjetiti da su promjenjeni. novu grafu vidis cim upalis prvu igru, ram osjetis iste sekudne cim se win bootaju....procesor...eee
njega osjetis tek kada je preslab. neces ti osjetiti nikakvu razliku u stvarima koje su ti i prije koristile manje od 100% procesora. cod4 kojeg spominjes nije nesto posebno procesorski zahtjevan, uz detalje koje mozes vrtjeti na toj x1600 vjerujem da je i stari venice imao prilicno zraka. tako da naravno da ne primjecujes nista.
sad bi ti mogao dati glup savjet tipa stavi divx da se kodira pa idi igraj igru pa ces vidjeti gdje ti je taj novi proc ali nema smisla. ocito, ako do sada nisi primjetio razliku si jedan od onih usera koje spominjes - koji bacaju novce na komponente bezveze. ocito je da ti je stara konfiguracija bila posve dovoljna.

ja osobno mjenjam tek kad mi staro postane tijesno a ne zato sto netko na forumu ima veci score od mene u nekom testu ili zato sto su visejezgreni procesori inn itd itd...
greg SE je offline   Reply With Quote