View Single Post
Staro 15.12.2007., 17:27   #8
Ivano
Premium
Moj komp

Ivano's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Exclamation

[offtopic]
Ja imam sličan problem. Naime nemogu spojit Optimu Traffic na Visti. Nikako da uspijem spojit. Router je D-linkov, i uzeo sam T-com start paket najprije, te sada Optimu Traffic koju pokušavam osposobit.

Molim ako ima tu ljudi na Visti neka mi pomognu.

Znači....izbriso sam sve drivere i resetirao router ali ipak ništa od toga. Znači kad mi se upalio komp instalirao mi je driver od mrežne, i prepoznao da je na njega spojen kabel. No otvaranjem Network and sharing centar javlja da nema vezu sa Internetom. To je normalno. Ja napravio konekciju Optime Traffic i T-coma http://www.t-com.hr/flash/main/ureda...net_vista.html na taj način i pokrenuo ih, a kada ono neradi. Ok, ja onda krenuo instalirat driver routera sa Optimom, znači preko 192.168.1.1 kada te pita na što da se spajaš, pa ti upišeš sve podatke. I onda Optima Traffic nije radila. Ali ako sam napisao na to mjesto iste podatke od T-coma, radilo je i ja sada vama pišem.
Mislio sam da imam krive podatke, ali nije, provjerio sam na stranici Optime. Neznam stvarno u čemu je problem. I restartiro sam komp, i resetiro router, i isključivo kabel, ali baš ništa ne pomaže.

Molim vas, pomozite, jer sam u Vista problemima.

EDIT: Probao sam kod frenda, na XP-u, gdje se snalazim ni tamo ne radi. Bit će da je do Optime.

Oprostite na gnjavaži.

[/offtopic]

Zadnje izmijenjeno od: Ivano. 15.12.2007. u 19:54.
Ivano je offline   Reply With Quote