View Single Post
Staro 15.12.2007., 14:30   #10
Lihto
The Dark Side of Moon
Moj komp

Lihto's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor Visage Pregled postova
Istoj stvari sam svjedocio na jednom davnom teen doceku Nove prije vise od dvije i kusur dekade. Sehr vazno je da NISI PALIO nista nakon ovog vodopada.

Ovisi sve o tebi. Procesor vjerovatno nema vise od jedne ploce? Uglavnom sve bi trebao izvaditi van.

Praksa vecine manijaka koje poznajem odma daje pretpostavku za ritualom pranje kontakt sprejom, pa laksim
samponom (mada oni koriste balsam deterdjent) i nadasve pazljivo ispravljanje te sa moderativne daljine susenje fenom.

Nikad nisam bio toliko hrabar a posebno ne za audio. Za neku retro plocu sam opusten, ali ne za audio. Moras sve prekontrolirati. Sok je vrlo nezahvalna stvar. Pranje kontakt sprejem i dobro prekontrolirati sve na ploci. Ni slucajno fenirati dok je taj nesretni sok prisutan. Cak i nakon susenja, iz preventivnog iskustva, barem jos 3 dana ostavljam da se i ona micro mogucnost osuši samostalno.

Nisam ništ palio,sva sreća pa nije palo iza po ulazima izlazima nego sam na početku,inače radi se Peawey 40W i Korg AX1500G.Lagano sam sve prebrisao sa polu vlažnom krpom i sad više nije ljepljivo. Stavio sam odmah do radijatora pa da se suši,makar je sve suho sad,budem pustio još par dana tako nek stoji pa ću onda probat.Procesor je inače blindiran pa kontam da nije ni moglo ništ uči u njega.Eto nadam se da će sve radit za koji dan kad budem ponovo upalio. High Hopes
Synology DS214Play(WD 2x4Tb RED)
Marantz SR5010B receiver+Jamo E680(5.0)+ Nvidia Shield TV Panasonic 42PV80
Lihto je offline   Reply With Quote