View Single Post
Staro 15.12.2007., 12:09   #185
Razer
.

Razer's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Ne kužim odakle sad tolika ''vojska'' korisnika kojima Ballistixi ne rade kako treba...

Osobno mi je kroz ruke prošlo hrpa ploča. Problem je pravio samo GB sa 965 čipsetom (konkretno GB 965 DS4), o čemu sam i bio pisao u to vrijeme, od neclockanja, preko rušenja i slično...

Nakon što su mi dvije iste riknule, uzeo sa P35 DS4, pritome sam također mislio da će se javljati isti problem, no eto na svu sreću nije. Ne samo što sam postigao maksimalan takt memorije na toj ploči, nego je memorija sasvim normalno radila na 1.8v.

Na Asusici (P5B vanilla) kojoj je max napon bio 2.0v za memoriji, na 1.8v su radili 100% stabilno.

Tu su i Abitice...imao sam IP35 non-Pro i Pro verzije ploče, Ballistixi radili bez greške, i još uvijek rade, naravno...

Isti kit na par dana isproban i kod kolege na Asusici P5K vanilla, i slabijoj P5LD2 SE (također max napon 2.0v, radili na 1.8v), i opet sve savršeno radilo...

S tim da ja priznam da sam svoje i pomalo znao izmučiti, no eto očito rade kako valja i na tih DDR2 def. naponu od 1.8v.

Ballistixi ne rade dobro samo kod mene, rade i kod velike većine ljudi (vidim i Wolverineu i Dady konkretno ovdje rade kako treba), samo se očito ne javljaju...

Doduše ja znam da ovo ne znači ništa ekipi kojoj ''prave probleme'' no moram se javiti, jer priče o Ballistixima kao ''shit'' memoriji me ubijaju u pojam.

I još jedna stvar....isto je rekao i Wolverine, naravno da nećete pisati koliko tjerate tu memoriju, a zna se dobro da tu memoriju ljudi ne kupuju da ju drže na defaultu, kao što nisam ni ja.
Razer je offline   Reply With Quote