View Single Post
Staro 15.12.2007., 08:52   #11
Momir
Premium
Moj komp

Momir's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Ja bas i neznam pisati neke revjuvove. Evo neznam jesi li vidio ali ima tu od ostalih ljudi malo o tom mobitelu.
1 2 3

Evo mojih misljenja, pa baterija netraje kao sto je bila na k700 u pocetku, punio sam je u cetvrtak navecer i danas je vidim na pola. Znaci jucer je cijeli dan izdrzala, a i danas ce bar do navecer. Ono sto sam radio na mobu je slusao pjesme nesto kratko, koristio BT, spajao ga na komp kabelom, instalirao neku igru pa i to malo mucio, slikao i snimao. Sto se tice baterije ja sam zadovoljan, ako uzmem u obzir na mogucnosti mobitela.

E sad sto se tice samog sucelja i ostatka. Pa u dosta stvari se nisam jos ni ja snasao, trebao sam upute procitati mozda bi mi bilo jasnije. Tekst je dosta sitan, ali kazu da se da povecati nekim programima. Mogu reci da je sve dosta logicno rasporedjeno i za sad nemam nekih problema u snalazenju. Nisam jos shvatio kako da prosljedim program koji sam dobio preko BT-a nekom drugom, vjerojatno ga treba prebaciti u drugi folder.

I neznam kako radi na nokiji, ali na k700 nije radilo, mislim na koristenje jave i BT istovremeno.

Uglavnom sa pisanjem i primanjem poruka i primanjem i slanjem poziva nebi smjelo biti problema, sve ostalo ce naici valjda

Ako te jos stogod konkretno zanima slobodno pitaj, a mozes pitati i kolegu "SPLiFF" on posjeduje taj mob prije mene i daleko vise se razumije u njegove mogucnosti.
Momir je offline   Reply With Quote