View Single Post
Staro 14.12.2007., 22:22   #54
Osta
Premium
Moj komp

Osta's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
gle, vec odavno smo svi ovdje shvatili da patiš na savršenu sliku i apsolutno te podržavam, vo s crnom stoji, ali kao što rekoh, do 5-6k kuna NEMOŠ kupiti kvalitetnu plazmu , ali moš dobi lcd s kojim ce ljudi biti donekle zadovoljni...shvacam perfekcionizam i kvalitetu, i nimalo ne sumnjam da plazma pojede lcd za dorucak i tu se slazem...ali lcd je novcano PRISTUPACNIJI vecini ljudi...za boga miloga imaju curni starci nekakav loewe plasma kaj je doso vise nego sav moj komp i dodatni uredjaji spojeni na njega + moje 3 place, je ima savrsenu sliku, slazem se, debelo je bolji od ovog mog "sranja" kaj imam,ali ja nemam starce koji budu to platili...

po meni je telka dobra onoliko koiko je iskoristis, bolje imati neku prosjecnu telku lcd, pa osatatk love rasporediti na frendove koji dodju k tebi na partije pes-a i par pivi i cisto te zaboli ako cak i nesto odleti u nju...nego spiziditi pola godisnjeg budjeta na to da mi crna fakat izgleda totalno crno na svim rubovima, narocito posto ionako sve kaj gledam na njoj skidam s neta na 1080p pa meni koji sam naucen na divix stvari izgleda kao da sam u raju...

uglavnom, da se ne pretvori u flejm, plasme jesu bolje, ali s financijskog aspekta su lcd-ovi isplativiji, a ipak 90% ljudi gleda sto je jeftinije...mislim, nismo ni svi mi toliko razliciti, 90% foruma bi reklo da je npr. ovaj mis is siga totalno bacanje novaca...kaj u principu i je ali kad je mis u pitanju sam picajzla...

također, moš mi uvijek poslati poruku za vikend, pa da vidis da nakon par piva i dobrog drustva i ta svijetla crna postaje crna za par sati...
Osta je offline   Reply With Quote