View Single Post
Staro 14.12.2007., 10:11   #112
qaz
Registered User

Datum registracije: Dec 2007
Asus 7600GS veliki problem

Grafička je polovna nabavljena pre neki dan.
Problem je pretpostavljam u driverima,probao sam sa original driver-ima koji dolaze uz nju to je 91.31 pa sam probao sa 94.24 pa sa 163.75 naj novijim i uvek isti problem,kao da kasni osveženje razmazuje se slika ili su ikone samo oivičene belom linijom,kada uradim refrish onda se popravi na normalno i oped u krug,probavao sam osveženje na monitoru menjati ali nista.
U igricama takodje pravi probleme,malo radi OK pa malo samo crtice,kada izadjem u win i ponovo se vratim u igru onda se vrati u normalu pa oped poludi.Inače dok radi radi OK.
Grafička je bila ispravna jer znam čoveka od kojeg sam je nabavio i kod njega je radila OK.
Stavio sam novi windows i dok radi po win defoult driver-u je sve OK ali slika sece ... kada stavim driver bilo koji od pomenutih odmah nastaju problemi.
Postoji li možda mogućnost ne kompartibilnosti sa mojom plocom(WinFast NF3) ili nesto drugo ??
Negde sam nasao da je neko imao problema dok nije podigao przinu AGP-a,meni je na 83.22 MHz. Doduše PCU je podignut za 20% ali ne verujem da to može stvarati probleme.

Jel neko imao ovakvih problema i kako ih resiti,menjati BIOS grafičke ili ???

Zadnje izmijenjeno od: qaz. 14.12.2007. u 10:22.
qaz je offline   Reply With Quote