View Single Post
Staro 13.12.2007., 19:25   #53
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor Osta Pregled postova
ok, po cemu su ti najjeftiniji lcd-ovi toliko loši? neznam baš tko si može uz neku normalnu plaću te plaćanje stanarine može priuštiti plazmu od 10k-15k kuna, naročito kad čovjek pita do 6-7k a vi odmah na 15k+ modele odete, mislim, prekjucer sam uzeo jedan od tih ultra jeftinih lcd-ova i jako sam zadovoljan s njime, narocito s ostrinom i s browsanjem iz kreveta pošto je čitljivost slova nusporedivo bolja nego kod frendove plazme...

što se tiče igranja, ja sam opet za lcd-ove, probao sam hrpu igara na plazmi i na lcd-u i meni lcd daje stvarno bolju sliku....

a kaj se tiče filmova, tu moj glas ide plazmi, doduše ne onima kaj su se prodavale po jeftinara cijenama prošle godine s rezom od 480p...

kako da objasnim što želim reć.
prvo, plazma u 42" koja POJEDE u svemu LCD dođe 7000kn. Već sam o njoj pisao milion puta i neću više ponavljat.

LCD 32" za 5-6k kn je SMEĆE, i tu nemamo što razgovarati. ako želiš pošten LCD moraš platit 10000k kn, minimalno, dok plazmu dobiješ već za 7...

ne trebate se ni trudit replayat na ovaj moj post, pošto vidim da ovdje 99% ekipe nije u životu vidjelo dobru plazmu ili LCD na djelu, pa je onda super zadovoljna i sa najjeftinijim LCD-om...

dovoljan mi je pokazatelj kad ekipa kupuje takav ekran da na njemu surfa, a prvenstveno su namijenjanei gledanju FILMOVA, VIDEO materijala, a ne surfanju... a za surfanje onda moš otić kupit onaj Lobox LCD TV 32" za 3k kn i bit ćete prezadovoljni.

no stavi na taj LCD neki DVD/HD film, pa kad dođe mračna scena, pa ću te onda pitat što vidiš i kako vidiš...
Gabre je offline   Reply With Quote