ma na toj ploci ja sam i na OC zaboravio pa flashao bez problema iz win. jedino, ja nikako ne bi preporucio F3 bios, radije F2 s kojim mi radi dosta stabilnije s vecim OCom a i neke rupe u HTTu su popravljene pa ima manje odbijanja boota s odredjenim postavkama koji bi trebale raditi.
F3 je musicav s memorijom, ne prihvaca latencije koje mu odredim i ili nece da boota ili postavi neke svoje i slicno, ima neki bug s velicinom rom-a koji sam otkrio slucajno dok sam se igrao s onim facewizardom itd. uredno sve prijavio gigabytu, rekli su da rade na otklanjanju problema. sad vjerovati im ili ne pitanje je ali ja sam vratio F2 i cekam F4.
inace, ljudima je strah od flashanja iz win ostao jos od win9x i njihove sklonosti rusenju i BsOD-ovima. ni s 2000 ni XP nisam nikada imao problema. jedino sam drhtao na abit kn9 ultra kod kolege jer je flash iz win iz nekog razloga bio uzasno spor, kad sve kao na ovoj ploci traje 5 sekundi covjeka je manje strah nego kad se razvuce na 5 minuta

i da, u slucaju nekih errora u toku flashanja win su mi nekako pouzdaniji (znam barem 5 ljudi s foruma koji povracaju dok ovo citaju ali kad je tako

), stignes sve vratiti na staro a da komp ne moras restartati. mislim da je cak netko nedavno pisao o slicnoj situaciji na forumu.