Citiraj:
Autor DaNiJ3L
Koliko ja znam forumi nisu baš formalni oblici komuniciranja i kao takvi bi trebali zadovoljavati samo jedan uvijet, a to je da napisani tekst bude razumljiv "sugovorniku".
|
Upravo ovo ja cesto da nekazem gotovo uvjek pisem gramaticki neispravno ne zato sto nezelim vec jednostavno se drzim ovoga gore citiranog. na internetu tekst mora biti samo razumljiv a sto se tice dijaktrickih znakova, velikih slova i ostalih stvari to mi je onak, ak se sjetim dobro ak ne ne...
i da ja isto dajem zmigavac kada ima automobila oko mene dok na nekoj cesti u osami nedajem
i totalno nekuzim kada mi netko kaze da ga nervira to sto netko nestavlja kvacice na slova ili velika slova na pocetku recenice... ono ljudi zamarate se sa glupostima
i jos jedna stvar da ja radim kao urednik u nekom casopisu sigurno bi tri puta provjerio tekst prije nego ga dao na obradu, tako da malo mi je smjesno da urednici kojima lektoriraju svaki tekst pricaju o pismenosti. naravno ako je Drago Galić napisao ovo iz glave samo cu reci tako i treba jer to mu je posao...