View Single Post
Staro 13.12.2007., 18:46   #21
Codiac
bycod

Codiac's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor DaNiJ3L Pregled postova
Koliko ja znam forumi nisu baš formalni oblici komuniciranja i kao takvi bi trebali zadovoljavati samo jedan uvijet, a to je da napisani tekst bude razumljiv "sugovorniku".

Upravo ovo ja cesto da nekazem gotovo uvjek pisem gramaticki neispravno ne zato sto nezelim vec jednostavno se drzim ovoga gore citiranog. na internetu tekst mora biti samo razumljiv a sto se tice dijaktrickih znakova, velikih slova i ostalih stvari to mi je onak, ak se sjetim dobro ak ne ne...

i da ja isto dajem zmigavac kada ima automobila oko mene dok na nekoj cesti u osami nedajem

i totalno nekuzim kada mi netko kaze da ga nervira to sto netko nestavlja kvacice na slova ili velika slova na pocetku recenice... ono ljudi zamarate se sa glupostima

i jos jedna stvar da ja radim kao urednik u nekom casopisu sigurno bi tri puta provjerio tekst prije nego ga dao na obradu, tako da malo mi je smjesno da urednici kojima lektoriraju svaki tekst pricaju o pismenosti. naravno ako je Drago Galić napisao ovo iz glave samo cu reci tako i treba jer to mu je posao...

Intel-i5-760 / Cooler-Master-Hyper-212 / Gigabyte P55-USB3
GSkill -2x4gb / MSI R7 370 2GB / Audigy SE Xtreme
Samsung EVO850 250GB / Samsung HD204UI / WDC 1TB/Samsung SH203b
Seasonic-430w / Chieftec-LCX-2x120 / DELL U2412M
Logitech Illuminated Keyboard / Logitech-G9 / Steelpad 4D / Rumble-pad-2 / Logitech-Z4

.i.

Razer Blade 15
Codiac je offline