Citiraj:
Autor NortonCommander
Ma nije zbog dpi-ja, mislija san da je velik, al prevarija san se. Iman veliku šapu tako da mi ni on, a ni ova dva sta si spomenija nece bas odgovarat. Copperhead san proba, nije mi bas po gustu, prelagan mi je. A koliko sam vidija, u nas nema nabavit onaj Razer Pro Tools s kojim mogu dodavat tezinu na isti.
|
Citiraj:
Autor antrax
ima lachesis u feniksu za nikeih 500tinjak kn..nego ljevaci daj mi recitel kak koristite tipkovnicu, jedino logicno bi bilo da su tipke pl;' umjesto wasd posto je inace apsolutno sve nezgrapno?!
|
upravo u fenixu ima i pro kit (120kn) za razera pa cooperhead time postaje TESKO oruzje
za ljevake imam samo jedno rjesenje. ne odvise skupo, rijesava te puno briga i nevolja, a bogme je prije svega PREfunkcionalno. to je z-board. nemozes pogrijesiti. odlicna double tipkovnica koja objedinjava i rad i uzitak citaj igranje u jednom. a bogme je i punooo jeftinija od razvikanih lcd baljezgarija na trzistu
pogledaj kako to izgleda na
http://www.ideazon.com/europe/produc...ngkeyboard.asp . cijena joj je 399 kn u algoritmu, a s indexom 10% niza. naravno, imas i raznih tematskih key setova...poput coda, bfa guild warsa itd..
Citiraj:
Autor Mar
Heh, ja sam ljevak ali od uvijek koristim miš s desnom rukom, jednostavno ako želiš kvalitetne miševe danas moraš uzimati "desne".
|
sasvim bezvezno razmisljanje. jos odavna sam koristio mx310 i bio sam sasvim zadovoljan. sada trljam cooperheada po funzu i opet sam zadovoljan. istina je da su ljevaci zapostavljeni, no to je valjda kaj desnjaci ne zele priznati da su ljevaci inteligentniji hehe