Tema: Crysis
View Single Post
Staro 13.12.2007., 08:58   #977
Gradjanin
Premium
Moj komp

Gradjanin's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
ma nije to frustracija, jer za razliku od crysisa, sve ostale igre rade na ultra high postavkama preko 100fpsa. cak i jedan bf2142 radi sa 100 fpsa. stoga, to je samo zalosna konstatacija da toliko najavljivana igra toliko lose radi. no nema vazno, nije ni prva a ni zadnja koja nije optimizirana. jednostavno ne radi kako spada i to je to.

eto sinoc igrah pomalo cod4. znaci sve na high, anisotropic na uber desno znaci maximum sa 4x aa (max koliko igra daje) i onaj level, usmf kada moras obraniti tenka. noc, milion ljudi, raznorazna svijetla i efekti...a fps na 125. lol. stvarno neznam koliko je to losiji engine od crysisovog da na takvim postavkama tako dobro radi...no, kaj se mene tice, savrseno izgleda. teksture su reljefne, okolina je odlicna, efekti probijanja zidova i drva mecima su odlicni. blur, pa onaj efekt kad si blizu tenka kada puca, naprosto nevjerojatno.

no, jedan me detalj onako iznenadio. snajpersko kamuflazno odijelo. to jos nisam vidio na kompu. staviti cu ss od toga. no ne tu, ovo je ipak topic od super crysisa
Gradjanin je offline   Reply With Quote