Citiraj:
Autor NeoDJW
MR.ex.president...... sve se to zna....... samo sto se to prvi put radi i sve se moze naucit....a i ima x stvari koje mozda ja znam a ti ne...... nitko se nije rodio pametan  ! Sve sam napravio kak treba, samo treba malo VREMENA, al ocito da mi smrtnici ne smijemo pogrijesit i pitat druge za misljenje???? srry na OT.....
Moddani bios isto valja.... bacao mi je BSOD ..... stavio stari bios....... al skontao hard u kurcu, pregrijava se :S i onda baca BSOD ! Moddani bios je super  ! i za ubuduce nemojte tak srat po meni.... Hvala  !
|
Ne prijatelju, nisan srao po tebi, niti san te citirao, baš obrnuto govorio sam u množini. Možda si se u tome našao, al sigurno nisi jedini. Al neka si se našao, jer moj post je nekakva malo grublje napisana napomena/kritika za vas nadobudne.
Ako izlistaš moj opus na ovom forumu uvidjet ćeš da ja u većini topica pitam za pomoć, savjet, iskustva. Tako da meni ne smeta to, a kamoli da ću nekome ić prigovarat radi toga, naprotiv upravo za to služi forum. Al nisan to htio reć, niti san to rekao, pročitaj onaj post još jednom pa pogledaj šta sam uistinu rekao i probaj skužit šta sam tim htio reć. A onda pogledajtvoje postove, jednog po jednog pa pogledaj na što to slični, te promisli zašto još par usera misli slično kao i ja
Nije to zato šta te mrzimo ili jer smo se ustali na lijevu nogu pa smo došli srat po nekome na forumu

Al dobro, ne moraš ti uvažit, a ni shvatit...zato san i završio post s onim da je to tvoja lova.
modovi mogu obrisat kad pročitaš jer nemam namjeru ovaj topic koristit za n ekakve obračune, niti mi je to bio cilj