Necete vjerovati gdje sam. U Internet Pointu. Poslije podne sam otisao do ducana gdje sam kupio RAM i zamijenio za novi. SAd su mi dali 2x256MB Samsung PC3200. Dosao kuci i uvalio novi RAM. Ja u BIOS a on se SMRZNE. Resert. Ja drugi put u bios a on se SMRZNE. Treci put sam uspio uci i najmestiti neke stvari. CPU na 333 11x166 1833, RAM na 333, 3 3 3 8 da radi sihrono sa CPU-om. I na bootanje WIndowsa. Kad ono opet ista stvar. Windows has detected.........mst shut down..... PLAVI EKRAN. Pa opet isto, ovaj put malo duze sam radio, 10.tak minuta. Za poluditi. A mislio sam da je RAM. I tako odoh ja na reinsatlaciju Windowsa. Prvi put ne dodem daleko, gdje moram odluciti za fresh instalacion ili REAPIR. I tu dode on, PLAVI EKRAN.!!!!!!!!!!! Restart. Pa opet na isto. Ovaj put uspijem formatirati disc i copyrati fileove na njega. Kad dodem do odabiranja regionalnih setingsa opet dode on PLAVI EKRAN!!!!!!!!!!!!!! I tako opet, ovaj put malo dalje, kod upisivanja registrac. broja.. Ostavio sam sve i otisao u setnju. I eto me sad ovdje. Ne mogu vise. Mozda sutra, mozda prekosutra. Neznam. Sto se to dogada? SMRZAVANJE BIOSA prvi put cujem. Recite mi vi koji imate iskustva....