View Single Post
Staro 05.03.2004., 20:35   #9
Ivan1976
Premium

Datum registracije: Mar 2004
Necete vjerovati gdje sam. U Internet Pointu. Poslije podne sam otisao do ducana gdje sam kupio RAM i zamijenio za novi. SAd su mi dali 2x256MB Samsung PC3200. Dosao kuci i uvalio novi RAM. Ja u BIOS a on se SMRZNE. Resert. Ja drugi put u bios a on se SMRZNE. Treci put sam uspio uci i najmestiti neke stvari. CPU na 333 11x166 1833, RAM na 333, 3 3 3 8 da radi sihrono sa CPU-om. I na bootanje WIndowsa. Kad ono opet ista stvar. Windows has detected.........mst shut down..... PLAVI EKRAN. Pa opet isto, ovaj put malo duze sam radio, 10.tak minuta. Za poluditi. A mislio sam da je RAM. I tako odoh ja na reinsatlaciju Windowsa. Prvi put ne dodem daleko, gdje moram odluciti za fresh instalacion ili REAPIR. I tu dode on, PLAVI EKRAN.!!!!!!!!!!! Restart. Pa opet na isto. Ovaj put uspijem formatirati disc i copyrati fileove na njega. Kad dodem do odabiranja regionalnih setingsa opet dode on PLAVI EKRAN!!!!!!!!!!!!!! I tako opet, ovaj put malo dalje, kod upisivanja registrac. broja.. Ostavio sam sve i otisao u setnju. I eto me sad ovdje. Ne mogu vise. Mozda sutra, mozda prekosutra. Neznam. Sto se to dogada? SMRZAVANJE BIOSA prvi put cujem. Recite mi vi koji imate iskustva....
Ivan1976 je offline   Reply With Quote