Tema: Crysis
View Single Post
Staro 12.12.2007., 12:33   #973
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
ako se netko sjeca supreme commandera prije izlaska core dua i ostale bande igra nakon 100 jedinica je stekala i na low detaljima... bar meni.... a imao 7900GT sa 512ddr.a......

mene samo zanima sto crysis navise zahtjeva brzinu procesora broj jezgri broj graf kartica ili koji klinac?!

COD4 je ok igra i iznenadila me grafika koliko je dobra a igra je dx9 ko i HL2 i igrice se vrte ko blesave bez vecih problema.

sto se tice optimizacije cekao sam neo-st da ga proba i gradanina sa sli modom i sad i ja mogu reci da igrica nije dobro optimizirana mislim da je pod prisilom izasla van i sad se ljudi cude sto nevalja... nadam se da ce far cray 2 napravit kako spada. a i to pretjerivanje sa graficikim zahtjevima u zadnje vrijeme tjera ljude od racunalnih igara i sve vise ih priblizava konzolama

radi primjera nitedno Wii je oko 2500kn ja sam platio graficku 3300kn i sad znaci jos mi je ostalo 800kn za neke igrice da si kupim za tu razliku a nitedo kad kupim sve se igrice vrte super i nista ne stekaju ili nesto slicno. o ps3 necu komentirat jer mi ga lega ima i malo je razocaravajuce nista pretjerano novo u odnosu na stari.....

sve vise razmisaljam kupit neku konzolu jer ovo vise nema smisla ja bi mogao godisnje 5000kn na graficke kartice odvojit da se mogu normalno igrat cijelu godinu... sto je normalno ne isplativo....

btw namjerno nisam naveo proc rame i ostalo jer mi to treba za druge stvari vise nego za igrice...
jurbAs je offline   Reply With Quote