Tema: Crysis
View Single Post
Staro 12.12.2007., 08:31   #971
Gradjanin
Premium
Moj komp

Gradjanin's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
eto, napokon malo sredih kantu, pa isprobah dva trenutno najnapaljenija naslova-crysis i cod4.

znaci vodeni sli8800gtx kaze...

crysis-1920x1200 sve high...ocaj i jad. fraps pokazuje prosjek od nekih 20tak fpsa rekao bi i manje. animacije su jednostavno negledljive par fpsa. smanjivanje na medium da nekih 10 fpsa gore. uglavnom, nikako da zaigram kako treba. ujedno je i igra toliko razocaravajuca da mi i sam picek mozda govori: OVO NECU VRTJETI IZ PRINCIPA!!!

ma evo samo jedan primjer...ok, ovo je igra, virtualna i nemre biti sve kao pravo, no, koliki idiot moras biti da das mogucnost igranja po noci, imas stealth odijelo, i opa, BATERIJU NA PUSCI. ok, sve pet. no kad po mrklom mraku imas upravo tu bateriju koja svijetli ko halogenka, i suljas se naokolo, pa upalis stealth, stanes tik do neprijatelja, i svjetlis mu upravo tom baterijom u oci sa metra udaljenosti, a on kopa nos i ne vidi te...ma zahebi tu igru. mislim da sam sve dovoljno vidio na pocetku

cod4. vidim da ima komentara da igre nisu mjerljive grafikom, i nisu u istom razredu. cak i da je cod4 vizuelno dosadan. ok, mozda i je, mada meni osobno izgleda sasvim odlicno. uz neke nebuloze poput scene na pocetku, dodes sa sunca u trening skladiste, a u njemu pada snjeg, ili kaj god to je hehe LOL. ali, uglavnom, ali cod4 na 1920x1200 uz sve na high sa anisotropikom skroz udesno i full AA radi na cca 100fpsa. oscilacije oko 20tak fpsa, vjerujem radi povremenog ucitavanja prostora.

imam namjeru instalirati si vistu, onako, probe radi, pa cu to sve isprobati sa dx10. no kako mi se cini, necu dobiti neki pomak. mozda xp i sli ne vole crysis, dok vista ima neki patch koji upravo ispravlja sli probleme. cak imaju i nv drajveri koji imaju SAMO popravak slia za crysis. hebeno je kad toliko razvijas igru a izdas smece. brijem da boli...jako
Gradjanin je offline   Reply With Quote