View Single Post
Staro 12.12.2007., 06:22   #9
marsal
Premium

Datum registracije: Jun 2006
Ako imas desktop konfu za igranje, onda pogledaj HP 6820s sa 2GB rama za cca 5400kn. Mislim da ima dosta pozitivnih iskustava s njim, a izrazito je povoljan. Ostatak novca mozes potrositi za neki upgrade desktopa ili staviti u dzep Igranje na laptopu i nije bas najsretnije rjesenje (Civ4, GalCiv2 ili slicne strateske igre, avanture, "old school" RPGi i igre sa sporijim tempom su naravno iznimka, ali za njih i ne trebas neku opaku graficku).

Kupovao sam za frenda laptop prije par mjeseci i izbor je pao na HP 6715b (mislim). Uglavnom, prijatelj je prezadovoljan, jedina mana (njemu) je 1 godina garancije.

IBM je naravno klasa za sebe, to ne treba posebno napominjati. Ako nadjes nesto sto ti odgovara specifikacijama i cijenom, preporuka.

Iako nisam imao prilike koristiti MSI laptope, mislim da ima dosta dobrih (po specifikacijama) i povoljnih, ako se stvar nije promijenila u posljednjih par mjeseci.

Pogledaj uzivo, ako budes imao vremena, svaki laptop koji mislis kupiti. Znaci, isprobaj kvalitetu tipki (koliko je moguce), provjeri ekran (posebno se uvjeri da ti odgovara rezolucija i efektivni kut gledanja), "savitljivost" kucista i ostale vanjske karakteristike (tezina npr.).
marsal je offline   Reply With Quote